Home

Nieuws


Over ons

Team

Showteam

Vactures


Info

Lesrooster

Lesgeld

Vakanties

FAQ

Privacy Policy


Contact

Contact

Inschrijven

Webshop La Mariposa
Gentse Feesten 2009
De leerlingen van ons showteam doen mee aan de Gentse Feesten met de act 'Explore' op het Alles kan festival. Dit gaat door op dinsdag 21 juli in de gebouwen van de Jeugddienst Gent, Kammerstraat 10-12 om 19u. Het volledige programma kunnen jullie vinden op www.alleskanfestival.be
Iedereen is vanzelfsprekend van harte welkom! De inkom is gratis...
Gentse Feesten 2008
Op donderdag 24 juli, geeft het opleidingscentrum voor zang SINSING een show met haar leerlingen. Onze leerlingen van de hoogste groepen jazz en hip hop verzorgen de choreografie (samen met juf Evelyne) bij de nummers van de leerlingen van zangeres Sarah Algoet. Dit spektakel gaat door op het grote podium op de KORENMARKT (14u30 tot 17u15). Wij hopen op jullie talrijke aanwezigheid tussen het feestgewoel en duimen alvast voor een mooie zomerzon!
Gentse Feesten 2004
Dit schooljaar hebben wij, de leerlingen van kleuterballet en graad 2, hard gewerkt om jullie tijdens de Gentse Feesten te kunnen trakteren op een mooi optreden.
Wij mochten maar liefst 3 keer op het podium staan op 18, 21 en 25 juli, telkens in De School Van Toen (Klein Raamhof 8) te Gent. Naast een groot enthousiast publiek, was ook het zonnetje elke keer van de partij.
Als beloning voor onze vele repetities kregen wij van de organisatie allen een leuk verrassingspakket én alvast een uitnodiging voor volgend jaar...
Wij hebben er volop van genoten en hopen dat wij dit volgend jaar mogen herhalen met nog meer publiek. Hou dus alvast de periode van de Gentse Feesten gereserveerd in jullie agenda!