Home

Nieuws


Over ons

Team

Showteam

Vactures


Info

Lesrooster

Lesgeld

Vakanties

FAQ

Privacy Policy


Contact

Contact

Inschrijven
Zomerstage voor kinderen (9-13 juli & 13-17 aug)

Tijdens deze coole dansstage leren de kinderen kennis maken met de verschillende dansstijlen zoals ballet, hiphop, modern, jazz, latin, … we gaan met de kleinsten ook knutselen en leren schminken. Inschrijvingen van 4 tot 9 jaar (groepen worden ter plaatse opgesplitst op leeftijd). Bij mooi weer eten we ons lunchpakket in de tuin (denk dus aan een zonnehoedje en zonnecrème)


Prijs: Volledige weekstage van 9u tot 16u, kost 135 euro.

Vergeet niet dat u een korting kan genieten tot 40 euro bij de meeste ziekenkassen en dat dit fiscaal aftrekbaar is (ca 55 euro, ttz 11 euro per dag).Vak 384 ‘uitgaven voor kinderoppas’ waaronder ook de sportkampen vallen!
Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier via de site door te sturen met in de opmerking vermelding ‘zomerdansstage juli’ of zomerdansstage ‘aug’ + naam. Het bedrag mag u overschrijven op
BE70 751206075025 , AXABBE22 of cash betalen aan juf Sofie.Kledij naar maat


Met de feestdagen op komst, kunnen wij zorgen voor uw naar maat gemaakte tutu-rok! Kies uw favoriete kleur(en) tule en onderrok, je gewenste lengte van je tutu en je lievelingsstof voor de onderrok (bijvoorbeeld katoen, satijn, tricot). Afwerking van je tule rok kan met elastiek of met haakjes-sluiting. Dit alles kan vanaf 50 euro (afhankelijk van gekozen stoffen en lengte). Trouwfeest in het vooruitzicht en wil u voor de bruid of bruidsmeisjes een tutu? Dan gebruiken we een ander soort tule waardoor uw rok een groter prinsessengehalte krijgt en dikker staat.

Voor bestellingen in de maand november krijgt u tijdelijk 10 euro korting op uw tutu-rok! Wees er dus snel bij…
Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige tutu om de show mee te stelen? Maar houdt de prijs ervan u tegen? Wij hebben de oplossing! Wij pimpen uw simpele (dus goedkopere) tutu door er een lay-over voor te maken in bijvoorbeeld kant. Dit kan in 1 eenvoudige kleur of met verschillende kleuren/motieven. Hierdoor krijgt uw eenvoudige tutu een luxe uitstraling, maar tegen een veel lagere prijs.


Verjaardagsfeestje voor een meisje en u wil een origineel cadeau? Wij maken een unieke prinsessenjurk op maat voor u. Wij gebruiken geen goedkope stofjes zoals de standaard verkleedkledij, en sparen niet op de hoeveelheid stof in de rok, dus uw jurk zal er veel luxueuzer uitzien en veel langer meegaan. Prijzen afhankelijk van de maat en gekozen stoffen.

Voorbeeldprijs maat 122: 60 euro
Show in het vooruitzicht en u vindt niet de geschikte rok? Wij maken het voor u… Cirkelrokjes in de gewenste stof, kleur en maat. Op elastiek zodat ze voor meerdere tailles passen. Voorbeeldfoto’s met foliejersey of kant.