Dansschool La Mariposa - Nieuws

Home

Nieuws


Over ons

Team

Showteam

Vactures


Info

Lesrooster

Lesgeld

Vakanties

FAQ

Privacy Policy


Contact

Contact

Inschrijven
Zomerstage voor kinderen (9-13 juli & 13-17 aug)

Tijdens deze coole dansstage leren de kinderen kennis maken met de verschillende dansstijlen zoals ballet, hiphop, modern, jazz, latin, … we gaan met de kleinsten ook knutselen en leren schminken. Inschrijvingen van 4 tot 9 jaar (groepen worden ter plaatse opgesplitst op leeftijd). Bij mooi weer eten we ons lunchpakket in de tuin (denk dus aan een zonnehoedje en zonnecrème)


Prijs: Volledige weekstage van 9u tot 16u, kost 135 euro.

Vergeet niet dat u een korting kan genieten tot 40 euro bij de meeste ziekenkassen en dat dit fiscaal aftrekbaar is (ca 55 euro, ttz 11 euro per dag).Vak 384 ‘uitgaven voor kinderoppas’ waaronder ook de sportkampen vallen!
Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier via de site door te sturen met in de opmerking vermelding ‘zomerdansstage juli’ of zomerdansstage ‘aug’ + naam. Het bedrag mag u overschrijven op
BE70 751206075025 , AXABBE22 of cash betalen aan juf Sofie.
Week van de Gentse sportclub


Tijdens de week van 15 tot 23 september stellen wij , in samenwerking met de sportdienst Gent, onze deuren open voor iedereen die eens wil komen uitproberen. Alle lessen kunnen dan gratis bijgewoond worden (zie lesrooster) Vooraf inschrijven is niet nodig!