Home

Nieuws


Over ons

Team

Showteam

Vactures


Info

Lesrooster

Lesgeld

Vakanties

FAQ


Contact

Inschrijven

Gastenboek
VriendendagBreng tijdens deze week één of meerdere vrienden mee naar je dansles en laat ze mee genieten van jouw hobby! Volledig gratis!!!!Kledij naar maat


Met de feestdagen op komst, kunnen wij zorgen voor uw naar maat gemaakte tutu-rok! Kies uw favoriete kleur(en) tule en onderrok, je gewenste lengte van je tutu en je lievelingsstof voor de onderrok (bijvoorbeeld katoen, satijn, tricot). Afwerking van je tule rok kan met elastiek of met haakjes-sluiting. Dit alles kan vanaf 50 euro (afhankelijk van gekozen stoffen en lengte). Trouwfeest in het vooruitzicht en wil u voor de bruid of bruidsmeisjes een tutu? Dan gebruiken we een ander soort tule waardoor uw rok een groter prinsessengehalte krijgt en dikker staat.

Voor bestellingen in de maand november krijgt u tijdelijk 10 euro korting op uw tutu-rok! Wees er dus snel bij…
Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige tutu om de show mee te stelen? Maar houdt de prijs ervan u tegen? Wij hebben de oplossing! Wij pimpen uw simpele (dus goedkopere) tutu door er een lay-over voor te maken in bijvoorbeeld kant. Dit kan in 1 eenvoudige kleur of met verschillende kleuren/motieven. Hierdoor krijgt uw eenvoudige tutu een luxe uitstraling, maar tegen een veel lagere prijs.


Verjaardagsfeestje voor een meisje en u wil een origineel cadeau? Wij maken een unieke prinsessenjurk op maat voor u. Wij gebruiken geen goedkope stofjes zoals de standaard verkleedkledij, en sparen niet op de hoeveelheid stof in de rok, dus uw jurk zal er veel luxueuzer uitzien en veel langer meegaan. Prijzen afhankelijk van de maat en gekozen stoffen.

Voorbeeldprijs maat 122: 60 euro
Show in het vooruitzicht en u vindt niet de geschikte rok? Wij maken het voor u… Cirkelrokjes in de gewenste stof, kleur en maat. Op elastiek zodat ze voor meerdere tailles passen. Voorbeeldfoto’s met foliejersey of kant.